• NR:
1 •
SmithBux • Sprawdź warunki firmy, dowiedz się więcej.
| Rodzaj: Paid To Click |
Poziomy poleconych: 1 |
Status: Wypłacalna |
| Powstała: 23-10-2008 |
Klik poleconego: 0.5 ¢/1 ¢ |
Ostatnia wypłata: brak wypłat |
| Admin: b.d |
Kupowanie/Wynajem: Nie/Tak |
Wypłaciłem: Zażądana/Czekam
|
| Wartość reklam: 1 ¢/2 ¢ |
Pakiety: 3/5/10/20 |
Wypłaciła: 4,000.00 USD |
| Płatności: AlertPay |
Ceny: 0.9/1.5/3/6 |
Wypłaca w PRE/STA: 3 sec. |
| Skrypt: brak danych |
Wymiana nieaktywnych: Tak - Skrypt |
Minimum wypłaty: 5 USD |
| Moje zaufanie: 7/10 |
Jakość poleconych: Dobra |
Opóźnienia: brak |
| Zarejestruj się: SmithBux |
Ostatni news: brak |
Dowody wypłat: SmithBux |
Dodał: baryla
Dodano: 2008-10-24 16:12:06
Komentowano: 11
raz(y)
Czytano: 1765 raz(y)
• NR:
1 •
SmithBux • No to teraz chyba czas się rarejestrwać.
1. Kliknij link -
SmithBux aby się zarejestrować w
SmithBux, na stronie, w prawym górnym rogu znajdź i kliknij "Register".
2. Wypełnij formularz zgodnie ze wskazówkami.
* Username: Login, Nick, minimum 3 do 15 znaków, bez znaków specjalnych.
* Password: Hasło, minimum 4 znaków.
* Password confirmation: Potwierdź hasło
* Email Address: Adres e-mail
*
AlertPay E-mail: Adres e-mail
AlertPay do wypłat
* Birth Year: Data urodzenia typu ( 2008 )
* Country: Poland
* Image Verification: Wpisujemy tu znaki znajdujące się poniżej
3. Po wypełnieniu formularza klikamy "Continue", pozostaje weryfikacja maili prywatnego i
AlertPay. maile z kodami weryfikacji zostały wysłane ( do 10 min. zwłoki ) na nasze skrzynki pocztowe. Odbierz maile i skopiuj kody, wklej i kontynuuj.
4. Pokaże się wiadomość że rejestracja zakończyła się sukcesem, możesz już się zalogować tylko zapamiętaj login i hasło, powodzenia Mariox22.
• NR:
1 •
SmithBux • Bux się spodował? Wykup sobie Premium.
Opcja jeszcze nie skończona, luknij kiedy indziej.
Mariox22
11 użytkownik(ów) zostawił(o) komentarz.
mario napisał(a).
Bux wygląda świetnie jak na początek tylko martwi mnie te 4 linki dziennie nie wiecie czy, tak jak w neobux pojawiają się dodatkowe w dzień ?
Dodano: 2008-10-24 16:57:28
romek1986 napisał(a).
Jest to kopia bajt w bajt neobuxa, tak więc z założenia strona powinna być dobra. Jednakże chodzą słuchy, że właścicielem jest ten sam człowiek, co niegdyś timebuxa, który okazał się scamem. Ja osobiście wstrzymam się z klikaniem/rejestracją - puki co zaczynam się odbijać od dna na sandrze i neobuxie i tego się trzymam.
Dodano: 2008-10-25 12:27:12
Kalisz napisał(a).
To jest program scamiarza. Potwierdzony news.
Dodano: 2008-10-26 00:16:40
romek1986 napisał(a).
Jeżeli chodzi o nowe buxy z instant, to z tego co przeglądałem opinie na necie, to te 2 wyglądają obiecujądo:
http://www.earn10bux.com/index.php?ref=romek1986
http://www.professionalbux.com/?r=romek1986
Jeżeli bym mógł to z chęcią bym opisał te 2 buxy na tyle na ile mogę w zamian za reklamę (mój link referacyjny).
Pozdrawiam,
Romek
Dodano: 2008-10-26 10:58:18
Kalisz napisał(a).
Spam . Spam . Spam .
Dodano: 2008-10-26 19:17:45
Kalisz napisał(a).
Gwoli ścisłości(jeżeli ktoś się przypiepszy) :) \\ Romek1986 niestety na tej stronie się nie spamuje.. Więc jeśli łaska, nie rób tak więcej. Twój reflink zostanie usunięty.
Dodano: 2008-10-26 19:21:24
romek1986 napisał(a).
To zależy kto co uważa za spam. Nie mam nic przeciwko usunięciu mojego reflinka, jedyne co to szkoda, że nie jest nigdzie napisane, że zamieszczanie reflinków jest uważane tutaj za jako spam. Tak czy siak chciałem po prostu zamieścić buxy, które moim zdaniem nie są scamem, a jeżeli ktoś mysli inaczej to z chęcią zweryfikuję moje poglądy, oczywiście, jeżeli będzie to poparte słusznymi uwagami.
Dodano: 2008-10-26 21:45:16
Kris napisał(a).
szkoda, ze ten oto
bux juz nie chodzi ;)
Dodano: 2008-10-27 17:07:00
lisek napisał(a).
ależ właśnie, że chodzi :D tylko na chwilę przestał działać :D
www.lisekbux.xt.pl -> lista buxów(między innymi także nowe są) które płacą(są dowody wypłat :D)
Dodano: 2008-11-01 14:12:20
Draczek napisał(a).
to w końcu jest to scam czy nie?!
Mario zrobiłem własne forum o buxach (zarabiajj.fora.pl) jak byś mógł zobacz sobie pomóż mi je poprawić (bo widzę ze dobrze orientujesz się z w
bux'ach) wiem ze to forum jest co najwyżej średnie bo nikt na nie nie wchodzi wiec bardziej skupiam się na promowaniu go w sieci mógłbyś mi coś doradzić bo mi to jakoś nie wychodzi:((
Dodano: 2008-11-15 23:54:47
stan20 napisał(a).
jak chcecie inwestowac w porządne buxy to piszcie na gg: 4018457 minimum to 1$ i płatne instant już przelewałem moge przesłać dowody wypłat.
Dodano: 2008-11-21 08:59:00